Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Metin działa ,a przeglądarka nie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Dziś z rana zebrałem opie*rz od mamy że mam wyłączyć kompa ,a ja go włączonego nie miałem . Zonka miałem , ale zobaczyłem i patrze a tu napis : Aktualizacja przebiegła pomyślnie. i od tego momentu nie działa mi przeglądarka , GG , skype , Teamspeak , a metin tak i to doskonale.

Proszę o pomoc.

Napisałem to tu , bo metin mi działa ,ale nic innego.

nagradam +/- 5

OndteAw.png

Opublikowano

Napisz tu czy ci wyskakuje 'cmd.exe' jak włączasz neta bo jeśli tak to skasowało ci svhost.exe miałem to w marcu i musialem formata robić bo nic nie działało nawet net bo przegladarke wlaczalem przez moj komputer i adres wpisywalem ehh lecz może jakoś pliki na necie znajdziesz ale wątpie

@edit sorry zapomniałem o sposobie w system32 jest folder repair i tam masz te pliki skopiuj je do system powinno działać ale może ci brakować paru plików jak mi :( ale prubuj życze szcześcia

p.s tę informacje znalazlem kiedyś na stronie microsoftu więc gorzej być nie bedzie ;d a moze sie uda

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

aktualizacje usunięte , cmd nie wyskakuje .

Mam połączenie z netem , gram w metka na luzie , ale jak już na gadu chce wbić albo na przeglądarke to dla nich netu nie ma :/

Jest na to jakaś rada? Czy Tylko format??

OndteAw.png

Opublikowano

Coś Ci blokuje te programy, możliwe iż anty wirusy, firewall lub zapory internetowe. Wyłącz to wszystko...

jeśli to nie zadziała to znaczy, że jesteś kolejną osobą na MPC, której usunął się jakiś plik Windowsa.

Opublikowano

wszystko powyłączane fire walle , zapory itp.

da się sprawdzić jakiego brakuje ? czy reinstal , bo tego się obawiam :/

Teraz siedze na kablu i chodzi GIT gadu , przeglądarki itp.

więc chyba plików nie pousuwałem

OndteAw.png

Opublikowano

Ja Ci radzę zrobić format Windowsa i wgrać go od nowa, a wtedy powinno wszystko pięknie śmigać. = )

Opublikowano

mam laptopa , jeśli system jest na ukrytej partycji to czy będę mógł zainstalować np. xp bez problemu ??

OndteAw.png

Opublikowano

Antywirusy powyłączane wszystko poodznaczane.

4 przeglądarki mi nie działają : google chrome , Opera , Firefox i Internet Exproler(nie wiem jak się pisze)

jest jakaś szansa oprócz reinstala systemu ??

OndteAw.png

Opublikowano

Antywirusy powyłączane wszystko poodznaczane.

4 przeglądarki mi nie działają : google chrome , Opera , Firefox i Internet Exproler(nie wiem jak się pisze)

jest jakaś szansa oprócz reinstala systemu ??

sproboj wyczyscic rejestr jezeli to nie pomoze to zostaje chyba tylko reinstall.

Opublikowano

sproboj wyczyscic rejestr jezeli to nie pomoze to zostaje chyba tylko reinstall.

a jak to poczynić ?

OndteAw.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...